Новите адреналинки в ефир през септември

Поради огромния интерес и големия брой кандидатки, „Господари на ефира“ обявиха допълнителен ден за явяване пред журито. На 29 юни 2015 г. момичетата, които мечтаят да заменят Вики, Ками и Пепи, но за които не стигна времето в четирите дни на кастинга, ще имат възможността да се явят тогава.Дотук конкуренцията е сериозна. От над 1 000 записали се, над 200 са одобрени, а от тях само 15-20 ще стигнат до втори кръг, който ще се пров... »

 

Интересно по Нова

Цялата
програма

На кафе

На кафе

Обичаната от зрителите водеща ще посреща гостите си в студио с нова визия всеки ден от 9:30 до 11:30 ч. Интересни гости, известни лица и полезни съвети са само част от нещата, които Гала и нейните партньори на малкия екран ще предложат на публиката. Запазени от стария формат са кулинарната рубрика, хороскоп, мода и игра с публиката, но те ще бъдат представени от нови лица. Акцент в шоуто е рубрика в стил „Сексът и градът”, в която Гала и нейни приятели в живота ще обсъжда любопитни теми от света на политиката, културата, социалния живот, икономиката. Към разговора зрителите ще могат да се присъединят чрез открит телефон в студиото. Всеки ден една известна личност ще бъде показана в различна светлина, а непознато лице ще провокира интереса на аудиторията със своя талант, история или откритие. Сцената на „На кафе” ще приеме музиканти, танцьори, циркови артисти... „Да пазаруваме” е рубрика, в която сътрудник на Гала ще се справя с конкретна задача – с малък и с по-голям бюджет той ще трябва да организира рожден ден, парти, обзавеждане на детска стая и т.н. „Клюка на седмицата” ще даде ефир на най-пикантното от случващото се в обществото и право на отговор на потърпевшите.

03.09 | 09:30 На кафе

04.09 | 00:30 Клюкарката

Интересно по БНТ 1

Цялата
програма

Дързост и красота

Дързост и красота

В България „Дързост и красота" се излъчва по БНТ от 1993 година и също добива широка популярност. Отначало сериалът тече по Ефир 2, а по-късно продължава по БНТ 1. В момента "Дързост и красота" тече всеки делничен ден от 10:00 до 10:45 ч, с повторения от 5:45 до 6:30 сутринта. Излъчват се по два епизода, слети в един.
В момента у нас действието се развива по време на епизодите, заснети през 2005 година.

Интересно по TV7

Цялата
програма

Фрейзър

Фрейзър

Солидна доза смях очаква зрителите на ТВ7 с новия, 8 сезон на суперхитовия ситком. Ексцентричното семейство Крейн от столицата на грънджа Сиатъл отново е в стихията си: бащата Мартин - бивше ченге, настоящ пенсионер и вечен скептик по отношение на наследниците си; синът Фрейзър - психиатър и радиоводещ, на когото не му върви особено с жените, поне що се отнася до стабилна връзка; другият син Найлс - също психиатър, също без успех сред дамите, плюс това не е дори и радиоводещ. Тук е и домашната помощница Дафне - голяма тръпка на Найлс, която той все не може да изконсумира, защото в сюблимния момент тя се оказва в обятията на някой друг заради неговата нерешителност. „Фрейзър", който се отличава с интелигентния си и парадоксален хумор, е сред най-успешните комедийни сериали в последните 15 години. Само общият брой на наградите и номинациите му е над 200, влкючително 3 статуетки „Златен глобус".

03.09 | 23:30 Фрейзър

 
Oтдел за работа с клиенти: bgtelevizor bgtelevizor bgtelevizor bgtelevizor 360862796 support@bgt...