Новите адреналинки в ефир през септември

Поради огромния интерес и големия брой кандидатки, „Господари на ефира“ обявиха допълнителен ден за явяване пред журито. На 29 юни 2015 г. момичетата, които мечтаят да заменят Вики, Ками и Пепи, но за които не стигна времето в четирите дни на кастинга, ще имат възможността да се явят тогава.Дотук конкуренцията е сериозна. От над 1 000 записали се, над 200 са одобрени, а от тях само 15-20 ще стигнат до втори кръг, който ще се пров... »

 

Интересно по Нова

Цялата
програма

Иконостас

Иконостас

Иконостасът в храма е мястото, на което се поставят ликовете на светците. В 13-ата година от съществуването нашият телевизионен „Иконостас” показва както празничния, така и делничния живот на Българската православна църква: епископски проповеди и богословски коментари, нови книги и обикновени хора, влагащи талант и труд в опазването и възраждането на българската църковна традиция. Динамиката на съвременния живот е в състояние да притъпи нашата духовна сетивнотст. Приятна отговорност на екипа ни е да припомня чрез съдържанието на предаването за вкуса и аромата на духовния живот; да припомня също, че той е част от нашата история, традиция, но и от нашето настояще – празнично и делнично.

Интересно по БНТ 1

Цялата
програма

Иде нашенската музика

Иде нашенската музика

В „Иде нашенската музика” участват популярни изпълнители на български фолклор – певци и певици, инструменталисти, оркестри и техните солисти, малки и големи ансамбли, камерни фолклорни формации, танцови групи и хореографи... Студиото е сборният пункт, където се срещат различни хора, обединени от своите фолклорни пристрастия... По този начин отговаряме на различни музикални предпочитания. Млади танцьори от ансамбъл “Росна китка” и любители на фолклора са своеобразната публиката в студиото. Едно постоянно присъствие от фолклористи - Георг Краев, Венцислав Димов, Симеон Мильов, музиканти и меломани водят разговора в различни посоки, говорят си за музиката която обичат и която звучи в момента, провокират интересни теми, карат гостите да импровизират на живо... Емилия Стоянова, Даниел Спасов и Милен Иванов - водещи с опит във фолклорните програми на БНТ направляват непрестанния поток от музика, песни, танци и оркестрови изпълнения. Импровизираният разговор е изпъстрен с шеги и с по-сериозни теми. Фолклорно студио е мястото, което обединява участниците и зрителите около музиката, традициите, песните и хората. Предаването предлага пъстрота и динамика и така показва богатството и разнообразието на българския фолклор - с най–добрите ни изпълнители и чрез мелодична и приятна музика.

Контакт:

БНТ, София 1000 ул. "Сан Стефано" 29 тел. 814 2654 Email: ide_nashenskata@bnt.bg

Интересно по Музик. канали

Цялата
програма

New 4 U

New 4 U

25 минути с най-новите клипове на The Voice TV.

02.08 | 10:00 NEW 4 U

02.08 | 15:00 Your voice

02.08 | 20:00 Фен зона

 
Oтдел за работа с клиенти: bgtelevizor bgtelevizor bgtelevizor bgtelevizor 360862796 support@bgt...