„Столичани в повече“ откриват сезона

Епизодите от новия осми сезон, които вече ще се излъчват всеки петък, ще забавляват зрителите с нови сюжетни линии, част от които са свързани с най-актуалната тема – връзките между властта и „задкулисието”. Те ще бъдат представени през призмата на комичното, за което ще допринесе и участието на гост-звезди като певицата Мария Илиева и актьори от ранга на Никола Анастасов и Станислав Яневски.

Мария Илиева, Станислав Яневски и Ни... »

 

Интересно по БНТ 1

Цялата
програма

Вяра и общество

Вяра и общество

"Вяра и общество” е магазинно предаване, което има амбицията да представи православието, което е част от съвременната ни култура – с всичко онова, което то предлага или ни се иска да предложи. Православието, което в исторически и съвременен план може да бъде открито във всички аспекти на обществения живот, онова православие, което по думите на акад. Д.С.Лихачов изгражда “българската държава на духа”. Затова и предаването още в своето заглавие акцентира върху двете страни на тази духовност, които са немислими една без друга – вярата и обществото.

Интересно по Музик. канали

Цялата
програма

Your Voice

Your Voice

Музикални поздрави от зрителите.Най-успешното предаване на телевизията.
Всеки ден през цялата седмица, The Voice TV дава шанс на зрителите да направят поздрав и да поръчат песен, като участниците в това предаване са случайни хора, заснети предварително в неформална обстановка.

23.05 | 15:00 Your voice

23.05 | 18:00 NEW 4 U

 
Oтдел за работа с клиенти: bgtelevizor bgtelevizor bgtelevizor bgtelevizor 360862796 support@bgt...